Weboldal készítés

Céges és privát weboldalak készítése

Cégek esetén a saját weboldal készítése ugyanúgy hozzátartozik az arculatépítéshez mint a névjegykártya készítés. Azt a céget, amelyiknek nincs weboldala nem veszik komolyan az emberek. A vevők, ügyfelek elvárják azt, hogy azonnal hozzájussanak bizonyos információkhoz, és ehhez a legjobb és leggyorsabb módszer a weboldal.

Magánszemélyek esetén is egyre nagyobb a létjogosultsága a saját egyedi weboldalaknak, ahol az ember tud írásokat publikálni, blogolni, képeket feltenni és a barátoknak ismerősöknek megmutatni.

Mielőtt megrendeled a saját weboldalad, érdemes néhány dolgot átgondolni, és megtenni:

Ha ezekre a kérdésekre tudsz felelni, akkor el lehet kezdeni a weboldal készítését. Egyet viszont nem szabad elfelejtened. A tartalmat Te szolgáltatod, tehát a szövegeket, és az esetleges modulok működését Neked kell meghatároznod, hiszen ez a Te weboldalad lesz nem az enyém.

A weboldalak adminisztrációját, az általam fejelsztett CMS (tartalomkezelő) rendszer biztosítja, amelyben lehetőség van arra, hogy a tartalmakat módosíthass, új menüpontokat hozhass létre. A látogatottság elemzést, minden esetben a Google Analytics megoldásával végezzük, mivel jelenleg ez a szolgáltatás adja a legátfogóbb képet a weboldalak látogatottságáról a piacon.

Önkormányzati portálok készítése

Magyarországon, rengeteg olyan apró település van, amely a természeti adottságai alapján valódi gyöngyszemei az országnak. Nagyon sok esetben ezekről a falvakról a kívülállók semmit sem tudnak, pedig a mai rohanó világban nagyon sokan keresik a kiugrási lehetőséget mind kirándulások mind letelepedés alkalmából. Ha egy településnek van weboldala, sokkal könnyebben megtalálják az emberek, aztán ha valaki elégedetten távozik a településről és elmeséli barátainak az élményeit, azok tovább fogják vinni az országban, és szépen ismertté válik a község. Mutassuk meg a külföldieknek is Magyarországon milyen természeti kincsek vannak!

Szeretném elérni azt, hogy minél több településnek legyen weboldala. Sajnos ma még elég kevés önkormányzat gondolja úgy, hogy érdemes lenne weboldalt üzemeltetni. Néhány indok, hogy miért érdemes mégis:

Ez csak néhány ok amiért érdemes weboldalt készíteniük az önkormányzatoknak, ezen felül rengeteg nem kézzelfogható előnye is van egy portál üzemeltetésének.

Egy önkormányzati portál elkészítése minden esetben egyedi áras, függ a megvalósítani kívánt funkcióktól, és az oldalak tartalmától. Egy átlagos önkormányzati portálon a következők működnek:

Amennyiben kérdésed van, keress bátran bármelyik elérhetőségemen, amelyeket a Kapcsolat menüpontban találhatsz. Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre.

Vélemény, hozzászólás?